Aktivitet på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU)https://uddannelsesstatistik.dk/Pages/Topics/121.aspxAktivitet på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU)Se tal for aktivitet på arbejdsmarksuddannelserne (AMU). Det er blandt andet muligt, at se nøgletal på landsplan, for en eller flere institutioner samt deltagelse på AMU-kurser fordelt på kalenderår og efteruddannelsesudvalg.
Aktivitet på voksen- og efteruddannelserne (VEU)https://uddannelsesstatistik.dk/Pages/Topics/145.aspxAktivitet på voksen- og efteruddannelserne (VEU)Se aktivitet på voksen- og efteruddannelserne (VEU) fordelt på forskellige nøgletal. Det er blandt andet muligt at se gennemførelsesprocenter samt kursusdeltagelser fordelt på kursusafslutning og kalenderår.
Prøveresultater på arbejdmarkedsuddannelserne (AMU)https://uddannelsesstatistik.dk/Pages/Topics/150.aspxPrøveresultater på arbejdmarkedsuddannelserne (AMU)Se tal for prøveresultater ved AMU-kurser. Det er blandt andet muligt at se tal for kursusdeltagere fordelt på prøveresultater og institutioner.
Kursustilfredshed på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU)https://uddannelsesstatistik.dk/Pages/Topics/162.aspxKursustilfredshed på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU)Se deltagernes tilfredshed med arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU). Det er muligt, at se kursustilfredsheden på uddannelse – og institutionsniveau samt efteruddannelsesudvalg og FKB’er.
Annoncerede og gennemførte kurser og hold (AMU)https://uddannelsesstatistik.dk/Pages/Topics/148.aspxAnnoncerede og gennemførte kurser og hold (AMU)Se forskellige nøgletal for annoncerede, aflyste og gennemførte kurser og hold på AMU.
Aktivitet på videregående voksen- og efteruddannelse (VVEU)https://uddannelsesstatistik.dk/Pages/Topics/152.aspxAktivitet på videregående voksen- og efteruddannelse (VVEU)Se aktivitet på hele voksen – og efteruddannelsesområdet inklusiv det videregående niveau. Det er muligt, at se forskellige nøgletal fordelt på blandt andet skoleår og kurser.
VEU-godtgørelse, kost og logihttps://uddannelsesstatistik.dk/Pages/Topics/204.aspxVEU-godtgørelse, kost og logiSe opgørelser over udbetalt VEU-godtgørelse samt udbetalt tilskud til kost og logi på AMU-området.

Aktuelt

 

 

 

 

AMU-aktiviteten er opdateret med tal for 1. kvartal 2024<a href="/Pages/Topics/121.aspx">Aktivitet på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU)</a>AMU-aktiviteten er opdateret med tal for 1. kvartal 202418-06-2024 13:22:07
Nye tal på VEU-området er tilgængelige i datavarehuset<a href="/Pages/Topics/145.aspx">Aktivitet på voksen- og efteruddannelserne (VEU)</a>Nye tal på VEU-området er tilgængelige i datavarehuset18-06-2024 12:27:37
Kursustilfredshed på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) opdateret<a href="/Pages/Topics/162.aspx">Kursustilfredshed på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU)</a>Kursustilfredshed på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) opdateret17-06-2024 13:54:44

Specialadgang

Excel adgang

Dataområderne under voksen- og efteruddannelserne kan tilgås via Excel services, som er en fuldt fleksibel adgang til data, baseret på Excels pivottabel koncept. Her er det dermed muligt at tilpasse tabellerne helt frit.